Translate

Waterschade


Water schade micro-elektronica reparatie service.


Gespecialiseerd in de reparatie van toestellen met waterschade. Er is hier een uniek procedure voor ontwikkeld waardoor zeker 90% van de schades weer te repareren valt.  • Kom met het toestel zo snel mogelijk langs. Wij zullen het toestel chemisch reinigen en onderzoeken of het nog gemaakt kan worden. Mocht het toestel niet gemaakt kunnen worden of u vindt te duur dan kost het u slechts 40€ (25€ Geregistreerde klanten) .
  • Zet het toestel niet meer aan tot dat u bij ons bent geweest. Doet u dit wel dan is de kans op schade groter.
  • De meeste reparaties worden uitgevoerd binnen 7 dagen.
  • Volg je deze stappen , Reparaties zijn meestal niet duurder dan 100€ 


iPhone contact met water, maar alles lijkt goed te werken!

Breng hem binnen voor onderzoek en een Ultrasonische reiniging, en te voorkomen dat toekomstige problemen voor slechts 30€


Als de reparatie is geen directe bij ons of apparaat was een winkel geweest enkel reparatie Data Recovery mogelijk is, Als u wilt doorgaan met de reparatie of analyse voor data recovery een aanbetaling van 50€ die wordt afgetrokken van de totale factuur. als reparatie niet mogelijk is voor schade veroorzaakt door derden of een winkel waar het apparaat was geweest dan u verlies uw geld.(Behandeling en waterschade winkel zonder professioneel gereedschap of ervaring op micro-elektronica) schade uw apparaat meer dan 50%.