Translate

Face ID reparatie


Werkt je Face ID van je iPhone niet meer?


Het kan best storend zijn als je FaceID stuk is. Je moet hierdoor elke keer je toegangscode invoeren. Ook wordt FaceID net zoals TouchID gebruikt om jezelf te identificeren bij bv. Apple Pay of plaatsen waar je anders in moet inloggen met een wachtwoord.
Als je een gezicht wil scannen, dan wordt als eerst de floot illuminator aangesproken voor het vinden van je hoofd. als deze gevonden is dan worden er duizenden puntjes op ge hoofd geprojecteerd door de dot projector. Als in dit stadium iets mis gaat dan krijg je de melding “Hou de telefoon lager of hoger”
Uiteindelijk worden de puntjes gescand/gelezen door de infra rood camera. dus ook zonder correct werkende infra rood camera zal face-id niet werken.

Als deze onderdelen zijn onvervangbaar. Apple heeft er voor gekozen dat als deze vervangen worden dat Face ID niet meer zal werken. Face ID kun je ook niet bij Apple laten repareren.Mocht het mij niet lukken om de faceID te maken dan zijn er ook geen kosten. (behalve eventuele verzendkosten)

iPhone X, XS : 100€

iPhone XS-Max, XR, 11 : 100€

iPhone 11 pro : 120€ 

iPhone 11 Pro Max : 120€ 
Face ID reparatie

Mocht je gaan zoeken op internet dan kom je vaak sites tegen die FaceID reparatie aanbieden, maar uiteindelijk is de kans dat dit werkelijk lukt erg klein.
Er zijn namelijk meerdere items betrokken bij FaceID waarvan sommige erg lastig zijn te repareren.
Vaak rekenen ze dan een hele hoge prijs omdat er maar een kleine kans is dat ze het geluk hebben dit te kunnen oplossen.

Ik ben gespecialiseerd in FaceID problemen en beschik over de aller nieuwste apparatuur. Zo kan ik bijna elk FaceID probleem oplossen omdat ik elk betrokken onderdeel kan repareren. Hierdoor is mijn slagingskans groot en hoef ik geen hele hoge prijs te vragen zoals andere.


Alle prijzen zin in euro, BTW 21% NIET inclusief.