Translate

Accessoires


iPhone tempered glass : 5

Extra bescherm laagje voor over uw scherm.

Inclusief het plaatsen iPhone privacy tempered glass : 10

Extra bescherm laagje voor over uw scherm.

Inclusief het plaatsen 

iPhone tempered  dubbele invisible tempered glass : 10

Extra bescherm laagje voor over uw scherm.

Inclusief het plaatsen 

iPad tempered glass : 15

Extra bescherm laagje voor over uw scherm.

Inclusief het plaatsen 

Apple Lightning Kabel (1 meter) : 20€ 

Met deze originele Apple Lightning USB kabel kun je jouw iPhone en iPad of iPod opladen of aansluiten op de USB-poort van je computer om je device te synchroniseren. Met de Apple USB-adapter kan je jouw device gemakkelijk opladen via een stopcontact. Deze kabel is 1 meter (100 cm) lang.


lightning kabel 1 meter (gecertificeerd) : 10€ 

Deze lightning kabel 1 meter wit is een kwalitatieve kabel die MFI gecertificeerd is en van het goede merk. Hiermee kan je dan ook veilig je iPhone, iPad of iPod opladen die beschikken over een lightning poort.

Apple USB-C 18W power adapter : 20€

Deze Apple USB-C 18W voedingsadapter laadt je iPhone of iPad 3x zo snel op als een standaard 5 watt oplader. Deze Apple USB-C power adapter is dan ook de beste keuze voor je wanneer je zorgeloos en snel je iPhone of iPad wilt opladen.
Apple iPhone USB lader MD813ZM/A - A1400 : 12€  

Apple iPhone USB lader adapter. Geschikt voor alle iPhone modellen. Gebruik deze originele MD813ZM oplader wanneer je de meegeleverde lader van je iPhone kwijt of verloren bent, of wanneer deze defect is.
Apple Back Case Silicone voor iPhone : 16€   

Dit siliconenhoesje van Apple past precies over je iPhone zonder dat het geheel veel dikker wordt. Aan de binnenkant zorgt zacht microvezel voor een optimale bescherming van je iPhone. En de afwerking van silicone aan de buitenkant voelt heel prettig aan. Je hoeft het hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je device draadloos op te laden.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.
Portemonnee iPhone hoesje : 16€

Portemonnee iPhone hoesje om je toestel goed te beschermen? Het heeft handige opbergvakjes om pasjes of geld op te bergen. Het hoesje is in verschillende kleuren.

Dit handige leren portemonnee hoesje is geschikt voor de iPhone en beschikt over handige opbergvakjes voor het goed kunnen opbergen van speciale vakjes en het opbergen van geld.

(Zeer hoge kwaliteit, PU leer)Acrylic TPU iPhone hoesje : 5€


Acrylic iPhone hoesje om zo je prachtige toestel zo goed mogelijk te kunnen beschermen? Dit Arcylic TPU hoesje zorgt met zijn stevige hoeken voor een zeer goede bescherming van je iPhone.

Dit iPhone hoesje is van zeer goede kwaliteit en eenvoudig om je device te plaatsen.


Alle prijzen zin in euro, BTW 21% NIET inclusief.